середу, 27 січня 2016 р.

Web-квест - технологія сьогодення?


Хочу поділитися з Вами мудрістю давнього вислову «Хто стоїть на місці, той відстає». Хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому й полягає основна місія сучасного учителя. Вже не достатньо бути на уроці та поза ним актором, режисером, діловодом, диригентом, дипломатом, психологом, новатором і компетентним фахівцем.
Щоденна учительська праця – ось що формує сучасну модель вчителя. Скажете «ні»? Впевнена, ви зі мною погодитесь… Диплом про педагогічну освіту не передбачає готовності до застосування нових освітянських ідей, здатність продовжувати процес постійного навчання, знаходитись у постійному педагогічному пошуку.
Однією з таких методик, яка вчить знаходити необхідну інформацію, піддавати її аналізу, систематизувати і вирішувати поставлені задачі є методика web-квестів.

Тож запрошую Вас відвідати та взяти участь у Веб-квесті «Математичний парадокс», який був створений для Тижня математики в школі. Це захід позаурочного спрямування, тому строго не судіть…
План подорожі веб-квестом «Математичний парадокс»:
1)    Про квест;
2)    Скарбничка порад;
3)    Завдання для учасників;
4)    Варіанти відповідей;
5)    Оцінювання;


Дякую за увагу, співпрацю та терпіння. Сподіваюся Вам сподобалися мої кроки в опануванні новітньої освітньої технології.

Немає коментарів:

Дописати коментар